İŞKUR’da Toplu İş Görüşmeleri Devam Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İŞKUR’da Toplu İş Görüşmeleri Devam Ediyor

 

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), nitelikli personele ihtiyaç duyan işverenlerin taleplerini karşılayarak işgücü piyasasının arz ve talep yönünü buluşturan bir köprü görevi üstlenmektedirler. İŞKUR tarafından işverenlerin nitelikli işgücü ihtiyaçları karşılanarak kalıcı istihdamın sağlanması noktasında önemli bir hizmet verilmektedir.

İŞKUR tarafından sunulan hizmetlerden birisi de Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü hizmet binasında, özel sektör işyerlerinden gelen talepler doğrultusunda, belirli gün ve saatlerde gerçekleştirilen toplu iş görüşmeleridir. Toplu iş görüşmelerinde işverenlerimiz ile iş arayan vatandaşlarımızı bir araya getirerek işverenlerimizin işgücü ihtiyaçlarını karşılamalarına, iş arayan vatandaşlarımızın ise iş bulmalarına aracılık edilmektedir.

Ayrıca toplu iş görüşmeleri ile iş arayan ve işverenler ile iletişimi güçlendirmek, daha etkin bir eşleştirme yapılabilmesini sağlamak, Kurumumuzun tanınırlığını artırmak da amaçlanmaktadır. Toplu iş görüşmeleri duyuruları Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü @iskurnigde Facebook, Instagram ve X Platformu sosyal medya hesaplarından ve esube.iskur.gov.tr internet adresinde ilan detaylarında paylaşılmaktadır.

Toplu İş Görüşmeleri ile ilgili konuşan Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Bingül; “Niğde İŞKUR İl Müdürlüğümüzde gerçekleştirilen toplu iş görüşmeleri ile ilimizde faaliyet gösteren yeni ve mevcut yatırımcılarımızdan Güleks Tekstil, Ditaş, Papilla Alüminyum, Biska Tekstil, Göknur Gıda gibi birçok işletmemizin işgücü ihtiyacını karşılamış ve karşılamaya devam etmekteyiz. İşgücüne ihtiyaç duyan işverenlerimiz İş ve Meslek Danışmanları ile iletişime geçerek toplu iş görüşmesi talebinde bulunabilir, uygun gün ve saatte iş arayan vatandaşlarımız ile bir araya gelerek işgücü ihtiyaçlarını karşılayabilirler” dedi. İl Müdürü BİNGÜL; “İş arayan vatandaşlarımız toplu iş görüşmelerine ulaşmak için bizleri İl Müdürlüğümüz @iskurnigde Facebook, Instagram ve X platformu sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir, esube.iskur.gov.tr internet adresimizi ziyaret edebilirler.” diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Niğde Bağları Lezzet Saçıyor! Yaprak Sezonu BaşladıÖnceki Haber

Niğde Bağları Lezzet Saçıyor! Yaprak Sez...

İl Genel Meclisinde Sular DuruluyorSonraki Haber

İl Genel Meclisinde Sular Duruluyor

Yorum Yazın